понеділок, 31 серпня 2020 16:49

П'яна мати покинула немовля на вулиці

У Києві на вул. Анни Ахматової жінка в стані алкогольного сп'яніння залишила 3-місячну доньку просто неба.

Швидку допомогу викликали перехожі, які повідомили, що вулицею ходить п'яна жінка з візком. Вони намагалися пояснити матері, що не варто в такому стані гуляти з дитиною, адже її життю загрожує небезпека, повідомила пресслужба поліції Дарницького району в коментарі для "Сьогодні".

Автор: pixabay.com
  Дівчинка, яку покинула мати напризволяще, здорова.
Дівчинка, яку покинула мати напризволяще, здорова.

"Мати почала лаятися з людьми, зав'язалася словесна перепалка. В якийсь момент жінка розлютилася, розвернулася і пішла. Залишила дитину з перехожими, які зробили їй зауваження", – розповіли правоохоронці.

Медики оглянули дівчинку і відвезли в лікарню. З нею все добре. Згодом на місце інциденту прибули співробітники ювенальної поліції.

"Правоохоронці розшукали матір-зозулю. Вона мешканка Ужгорода, їй 34 роки. Зловживає спиртним. Зараз готують документи для проходження реабілітації. Якщо жінка візьметься за розум – їй віддадуть дитину. Якщо ж не захоче виправляти свою поведінку, служба у справах дітей готуватиме документи до суду на позбавлення батьківських прав", – додали в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшна ДТП у Києві: П'яний водій на смерть збив жінку з маленькою дитиною

29 серпня у місті Бучач Тернопільскої області п'яний водій збив візочок із дитиною, а після цього врізався в кам'яний мур.

Зараз ви читаєте новину «П'яна мати покинула немовля на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі