пʼятниця, 01 березня 2019 19:01

Проїзд у київському транспорті можна оплатити в соцмережах

Проїзд у київському транспорті можна оплатити в соцмережах
Проїзд у київському комунальному транспорті можна оплатити через соцмережі. ФОТО: MyOwnConference

Проїзд у київському комунальному транспорті можна оплатити через соцмережі.

Ідеться про чат-боти у Facebook Messenger і Telegram, повідомив розробник Дмитро Однокоз у Facebook.

KyivPayBot дозволяє придбати віртуальний квиток, а також купити проїзний на місяць або 2 тижні прямо в додатку.

У налаштуваннях можна вказати кілька банківських карт, а також встановити карту за замовчуванням. Серед функцій: покупка QR-квитка, поїздок KyivSmartCard, цілого або половинного проїзного, поповнення балансу KyivSmartCard або мобільного рахунку.

Послуга зовсім не безплатна. За обслуговування транзакцій платіжний сервіс стягує комісію в розмірі 3%, тож поїздка вартістю 8 грн при такому способі оплати подорожчає до 8,24 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пенсіонери написів не читають, вони все одно безкоштовно їздять"

Нещодавно у Києві запустили єдиний електронний квиток Kyiv Smart Card. Ним можна платити як у метро, так і в наземному громадському транспорті. Kyiv Smart Card коштує 50 грн. Він продається на станціях метро Арсенальна, Почайна, Академмістечко, Хрещатик, Театральна, Майдан Незалежності, Лісова, Героїв Дніпра, Теремки, Видубичі та Сирець. Згодом придбати та поповнити транспортну картку буде можливо в терміналах самообслуговування у всіх вестибюлях метро та станціях швидкісного трамваю, касах Т-кіосків. Також хочуть запустити мобільний додаток Kyiv Smart City. Поповнити картку можна буде у терміналах 2click, на сайтах iPay та Portmone. До листопада 2019-го в продажі буде як е-квиток, так і звичні талони та жетони.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у київському транспорті можна оплатити в соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі