четвер, 01 листопада 2007 07:06

Проти представників забудовника порушили справу

Шевченківська районна прокуратура порушила кримінальну справу за побиття киян на вул. Пушкінській, 33а.

Минулої п"ятниці представники забудовника ТОВ "Фірма Д.І.Б." побили кількох мешканців будинку, що розташований поряд із напівзруйнованим дитячим садочком. Двоє осіб отримали серйозні поранення. Сергієві Ємцю розбили голову, кинувши його на асфальт, а іншому чоловікові зламали руку. Кияни намагалися перешкодити встановленню будівельного паркана. За словами побитих, міліція була на боці забудовників. Є відеозйомка, яку робив випадковий свідок. На ній видно, як правоохоронці відганяють місцевих жителів, час від часу комусь заламують руки. Складається враження, що охоронці території дитсадка свідомо провокують міліціонерів на бійку.

У прес-службі київської міліції коментувати кореспондентові "ГПУ" новину про порушення кримінальної справи відмовилися. Представник правоохоронців Володимир Дмитренко зазначив лише, що міліція захищала місцевих жителів.

Зараз ви читаєте новину «Проти представників забудовника порушили справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі