пʼятниця, 26 жовтня 2007 17:49

Приїжджого вдарили по голові дошкою з цвяхами

19 жовтня міліціонери затримали злочинця, який ударив 44-річного Костянтина по голові дошкою з цвяхами й намагався його пограбувати.

Костянтин зареєстрований у Києві, на бульв. Лепсе. Але після розлучення з дружиною він мешкає в іншій області. До столиці приїхав  провідати друзів та родичів. Близько дев"ятої ранку він із двома дорожніми сумками в руках вийшов від знайомих на вул. Ірини Вільде, 5, що на Воскресенці. Назустріч йому йшов молодик.

— Він запропонував випити по сто грамів. А потім сказав, що виведе до станції метро найкоротшим шляхом. Я не дуже орієнтуюся в цій місцевості, тому пішов за ним дворами. Коли дійшли до якогось пустиря, він раптом схопив 5-метрову дошку, з якої стричали цвяхи, й сильно вдарив мене по голові, — згодом через силу розповідав міліціонерам потерпілий.

Усе сталося неподалік місцевої музичної школи. Напад побачив випадковий перехожий. Він і зателефонував у міліцію. Приїхав наряд Дніпровського відділу Державної служби охорони.

— Коли ми під"їхали, підозрюваний тікав. Наздогнали, затримали. Потерпілий страждає на цукровий діабет, втратив дуже багато крові. У нього розсічена ліва брова, є два порізи на правій щоці. Чоловік двічі непритомнів. Хоча на вигляд — двометровий велетень, — каже Олексій Мороз, молодший інспектор ДСО.

Міліціонери дотепер не можуть зрозуміти, що саме хотів відібрати нападник у Костянтина. З однієї сумки в нього стирчала велика тепла ковдра, а інша була порожня. Затриманий — 24-річний мешканець міста Нікополь Дніпропетровської обл. Щоб якось виправдати свій напад, він сказав міліціонерам, що Костянтин чіплявся до нього. Підозрюваного привезли до Дніпровського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Приїжджого вдарили по голові дошкою з цвяхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі