понеділок, 12 квітня 2021 17:02

Прийшла весна: понад 3 тис. будинків Києва вже без тепла

Прийшла весна: понад 3 тис. будинків Києва вже без тепла
У Києві понад 3 тис. будинків лишилися без тепла. Фото: КМДА

У понеділок, 12 квітня, розпочали вимикати опалення у житлових будинках Києва.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

"Станом на 14:00 теплопостачання припинене в понад 3 тисячі будинків. На повне згортання розгалуженої системи теплопостачання столиці, яка налічує понад 2,7 тисячі кілометрів теплових мереж, необхідно близько 5 днів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні знову стане холодно: синоптики сказали, коли

Зазначається, що в соцоб'єктах столиці – лікарнях, садочках та школах – опалення вимикають за відповідними заявками керівників закладів.

"Звертаємо увагу, що будь-яка будинкова громада може відключитись від опалення – ухвалити рішення на загальнобудинкових зборах і подати відповідний протокол теплопостачальній компанії", - уточнила КМДА.

Рішення про завершення опалювального сезону столична влада ухвалить, враховуючи прогноз погоди. Середньодобова температура має становити вище +8℃ протягом 3 діб. Так, перше анонсоване вимкнення тепла у місті цьогоріч довелося відтермінувати через погіршення погоди.

Зараз ви читаєте новину «Прийшла весна: понад 3 тис. будинків Києва вже без тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі