четвер, 01 червня 2017 13:55

Представники добровольчих батальйонів зірвали сесію в Київраді

Представники добровольчих батальйонів зірвали сесію в Київраді
Між депутатами відбулася суперечка про прийняття рішення, щодо надання статусу учасників АТО. Фото: Київська міська рада

Сьогодні, 1 червня, представники добровольчих батальйонів зірвали сесію Київради, на якій їм мали надати статус учасників АТО.

Про це повідомляє "Сегодня".

Між депутатами відбулася суперечка про прийняття рішення за основу чи в цілому. За основу проголосували 100 депутатів, але представники багатьох фракцій наполягали на прийнятті в цілому.

Фракція "Солідарність" просила внести поправки в рішення. Підтримав їх мер Києва, аргументуючи це тим, що вся Київрада виступає за це рішення.

У цей час до зали зайшли представники добровольчих батальйонів. Заблокували трибуну Київради. На цьому пряму трансляцію припинили, а в залі було чутно крики.

"У нас тут протистояння. В зал увірвалися добровольці. Вимагають прийняти рішення в цілому. Люди заблокували вхід до сесійної зали. Туди нікого не впускають і не випускають", - розповіли в Київраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко прокоментував масштабний прорив магістралі в Києві

У Київраді сталася бійка між мешканцями будинку на вул. Мілютенка, 23а та охороною.

Зараз ви читаєте новину «Представники добровольчих батальйонів зірвали сесію в Київраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі