середа, 16 травня 2007 07:11

Працівники "Меридіану" вимагають повернути "соціалку"

У вівторок працівники столичного ВАТ "Меридіан" імені С.П. Корольова під центральним офісом "Укргазбанку" вимагали зустрічі з його почесним президентом, депутатом від Партії регіонів Василем Горбалем, 36 років.

Раніше він обіцяв людям допомогти — повернути бази відпочинку "Рось", "Десна", молодіжний табір "Космос" під Києвом та заводську їдальню. Ці об"єкти керівництво СПК "Меридіан", використовуючи тіньові схеми виводу активів, продало компанії "Інфінменеджмент".

— Нехай вийде до нас і скаже, чи він готовий нам допомогти, чи ні, — кажуть працівники заводу "Меридіан". — Він через газету "Комсомольская правда" обіцяв нам допомогти, а виявилося, що просто сам себе рекламував.

У радянські часи "Меридіан" виготовляв запчастини для космічної галузі. Коли СРСР розпався, стали виробляти електропобутові прилади для населення.

— У березні 1997-го тодішнє керівництво весь соціально-побутовий комплекс відділило від заводу, — каже перший заступник голови правління ВАТ "Меридіан" Василь Коваль, 58 років. — Збори акціонерів ніхто не скликав. Тому реорганізація була незаконною.

— Тепер ні ми, ні наші діти не можемо їздити на бази відпочинку, які належали "Меридіану". На заводі була своя столова з помірними цінами, — бідкаються люди.

На момент здачі номера "ГПУ" Василь Горбаль до мітингувальників так і не приїхав. Його помічник пояснив "ГПУ", що депутат у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Працівники "Меридіану" вимагають повернути "соціалку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі