середа, 28 лютого 2007 16:51

Пожежу на Львівській гасили снігом

УЧОРА о восьмій ранку загорівся кіоск на тролейбусній зупинці Львівська площа (поблизу Державної податкової адміністрації).

Кіоск працює цілодобово, на час пожежі всередині була продавщиця.

— Чищу сніг біля ларька і бачу, що з-під даху дим іде, — розповідає "ГПУ" двірник Микола Бєляєв, 65 років. — Потім із нього вибігла 30-річна продавщиця. Лише в джинсах і светрі. Я підбіг і почав кидати лопатою сніг на дах кіоску.

Перехожі порадили жінці зайти до палаючого кіоску, аби забрати виручку та верхній одяг. Вона так і зробила. Вибігши, тримала в руках дамську сумочку, дублянку та лоток із грошима. Потім кілька чоловіків допомогли продавщиці винести ящики з пивом та мінералкою. Пожежна машина з Володимирської, 15 їхала рівно 3 хв.

— Продавщиця розказала, що в кіоску повибивали пробки. Потім почала іскритися проводка, зрештою загорілася. Після того як поїхали пожежники, на стовпі біля ларька теж почало іскрити, — каже Бєляєв.

Закіптюжений кіоск учора був закритий. Власник забрав залишки товару.

Протягом місяця кіоск у місті горить удруге. 12 лютого на Ленінградській площі згорів павільйон, у якому працювали магазин мобільних телефонів і валютний обмінник. Пожежа сталася через замикання електромережі.

Зараз ви читаєте новину «Пожежу на Львівській гасили снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі