середа, 21 березня 2007 16:44

Пожежа на Оболоні виникла через недопалок

О 19.45 у вівторок загорівся останній поверх житлового будинку на вул. Маршала Малиновського, 28б (Оболонь).

Вогонь спалахнув у засміченому переході, що сполучає два сектори одного дому-"малосімейки". Із переходу полум"я перекинулося на балкони двох квартир. Рятувальники прибули на місце події за 3 хв. На той час обидва балкони і перехід були охоплені полум"ям і димом.

— Я саме повертався з магазину. Підходжу до будинку, а там вогонь і дим, — каже "ГПУ" Іван Рощатуха, 73 роки, мешканець дому N28б.

Одна група рятувальників гасила пожежу, друга виводила мешканців з 9-го поверху. 45-річного власника помешкання знайшли на балконі, де він ховався від диму. Пожежники допомогли вийти з інших квартир трьом жінкам і одній дівчинці. Із помешкань у іншій секції будинку вивели двох літніх чоловіків, які не могли залишити кімнат.

Вогонь погасили за 20 хв. Полум"я пошкодило вхідні двері п"яти квартир. У двох помешканнях вигоріли балкони, від диму почорніли стіни й стеля коридору в під"їзді.

— У нас говорять, що під"їзд загорівся через те, що хтось курив у коридорі, а недопалок викинув у сміття, — розповідає "ГПУ" Наталя Секерня, 45 років, мешканка будинку N28б.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа на Оболоні виникла через недопалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі