вівторок, 26 жовтня 2010 08:13

Попов зігріє киян за допомогою пересувних котелень

Попов зігріє киян за допомогою пересувних котелень
Київська міська державна адміністрація розглядає можливість придбання пересувних котелень для стабілізації подачі тепла й гарячої води при можливих аваріях на тепломережах у період опалювального сезону.

Про це під час брифінгу у понеділок заявив перший заступник голови КМДА Олександр Попов.

"З метою профілактики й термінового реагування на ті ситуації, які можуть виникнути в період опалювального сезону, учора було також ухвалено рішення й дано доручення управлінню з питань надзвичайних ситуацій у Києві разом із КМДА відпрацювати можливість придбання сучасних технологій, я маю на увазі мобільні котельні пересувні, які можуть протягом години бути встановлені на той чи інший об'єкт і підключені до існуючих мереж", - сказав Попов.

Він зазначив, що поки що не вирішено питання про те, яку кількість таких установок буде закуплено - місто наразі лише вивчає цінові пропозиції.

Перший заступник голови міськадміністрації зазначив, що ці заходи є необхідними у світлі ситуації, що склалася з аварійністю тепломереж.

Так, за його даними, тільки за останні 2 тижні була зафіксована 281 аварійна ситуація, з яких зараз усунуто тільки 121.

Також, за даними Попова, не підключено до опалення через аварійність мереж 49 житлових будинків у Києві.

Він також зазначив, що з метою швидкого реагування на подібні ситуації будуть створені аварійні групи, які зможуть оперативно виявляти й усувати несправності.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Попов зігріє киян за допомогою пересувних котелень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі