вівторок, 05 жовтня 2010 13:54

Попов пообіцяв включити тепло 11 жовтня

Попов пообіцяв включити тепло 11 жовтня
У київських будинках опалювальний сезон, наймовірніше, почнеться 11 жовтня.

Про це у понеділок під час апаратної наради заявив перший заступник голови КМДА Олександр Попов.

"Сьогодні вранці було 5-6 градусів, і далі буде так само. Тому, найвірогідніше, 11 числа (тобто з наступного понеділка, - ред.) ми плануємо почати опалювальний сезон", - зазначив О.Попов, якого цитує "Сєгодня".

Крім того, як повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації з посиланням на КП Київський зоопарк, сьогодні, 5 жовтня, вольєри та приміщення Київського зоопарку підключать до опалення.

Зараз в оперативному режимі вирішуються робочі питання, пов'язані із запуском теплоносія в системи теплопостачання зоопарку.

Водночас, через різке зниження температури повітря працівники столичного звіринця тимчасово організували локальний обігрів приміщень, в яких утримуються тварини.

"Ситуація не є критичною і перебуває на постійному контролі керівництва зоологічного парку та міської влади", - йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

За інформацією деяких ЗМІ, через борги перед постачальниками послуг у Київському зоопарку мерзнуть тварини. Котельня не опалює приміщення з теплолюбними тваринами з Африки та Австралії.

Зокрема, за даними Kievpress, у зимовому приміщенні для приматів температура повітря в суботу не піднімалася вище ніж 15 градусів. Доглядачі звіринця дали єдиному в Україні самцеві рівнинної горили Тоні теплу ковдру, якою він час від часу вкривався.

У другій половині дня зоологам довелося зробити технічну перерву і встановити біля вольєрів приматів обігрівачі. Крім цього, за інформацією Kievpress, очікується, що до ввімкнення опалення в зоопарку експозицію мавп вимушено спрямують на карантин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цього року подача теплоносія у системи теплопостачання Києва почнеться 4 жовтня і проходитиме в два етапи.

Перший етап передбачає підключення до опалювання дошкільних установ, інтернатів, шкіл і дитячих садків, загальноосвітніх навчальних закладів, диспансерів та інших лікувальних установ за заявками їхніх керівників.

Зараз ви читаєте новину «Попов пообіцяв включити тепло 11 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі