вівторок, 10 квітня 2007 17:31

Померла мати Ірени Кільчицької

Галину Логвинівну, матір заступника мера Києва Ірени Кільчицької, 38 років, минулого понеділка поховали на центральній алеї цвинтаря на Берковцях (Нивки). Чому і як померла жінка, дізнатися не вдалося — в КМДА трагедію не коментують. Жителі вул. Бессарабський майдан, 5, де була прописана мама, про колишню сусідку нічого не знають.

— Вона вже давно тут не живе. На четвертому поверсі мешкає сестра Ірени — Яна з родиною, — розповідає один із сусідів.

На Костянтинівській, 44 (Поділ), де останнім часом мешкали батьки, жителі також не бачили похоронної процесії.

"Від мера Києва Черновецького", "От дочки", "От внучки", "От колег из ОАО "Эра" — на могилі Галини Логвинівни на Берковцях вдається нарахувати близько трьох десятків вінків.

Могилку видно одразу: коли заходиш на кладовище, вона перша в ряду.  Коричневий дерев"яний хрест обв"язаний білим рушником.

На хресті — чорнобіле фото жінки, на яку дуже схожа заступник мера. Дати народження не вказано. Унизу свічка в жовтому свічнику, бутерброди із червоною ікрою, у стаканчику червоне вино, великодня паска та блакитна крашанка. Поряд похований Роберт Клявін — соліст балету Оперного театру.

Повз могили проходить середніх літ чоловік.

— Було багато дорогих машин, джипів там, — каже він. Представитися відмовляється.

Ірена Кільчицька, схоже, не хоче, щоб про смерть її матері розмовляли.

— Учора нам усім адміністрація цвинтаря сказала йти на вихідний, і ми нічого не бачили, — говорять люди, які торгують під парканом цвинтаря.

Відомо, що Галина Кільчицька почала кар"єру на Дарницькому шовковому комбінаті, працювала методистом у червоному корпусі університету ім. Т.Г. Шевченка. Із чоловіком Реонольдом Терентійовичем виховали двох доньок.

18 березня в одній із приватних столичних клінік Ірена Кільчицька народила доньку.

Зараз ви читаєте новину «Померла мати Ірени Кільчицької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі