вівторок, 23 жовтня 2018 23:40

Поліція завела справу щодо ДТП з автокраном

Поліція завела справу щодо ДТП з автокраном
ДТП з автокраном: поліція відкрила впровадження. Фото: Укрінформ

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом масштабної ДТП, яка сталася вранці 23 жовтня на бульварі Лесі Українки.

Правохоронці з'ясовують, чому автокран у Києві потрощив 17 автомобілів, про це в коментарі 112 Україна повідомила речниця столичної поліції Києва Оксана Блищик.

За її словами, досудове розслідування ведеться за ст.286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Представник поліції Києва повідомила, що до матеріалів справи буде долучено відео моменту наїзду автокрана на припарковані автомобілі.

Під час слідства поліцейські встановлять, з якою метою автокран комунального підприємства був в центрі міста. Також будуть встановлені суми збитків для відшкодування власникам пошкоджених авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикліст потрапив у смертельну аварію

23 жовтня, вранці, автомобільний кран влетів у "Газель", яку розвернуло від удару. А далі спецтехніка продовжила рух і протаранила ще багато автомобілів, які стояли один за одним.

Зараз ви читаєте новину «Поліція завела справу щодо ДТП з автокраном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі