четвер, 21 січня 2021 15:14

Покинута матір'ю дитина стояла біля продуктового магазину на морозі

У Києві на вул. Кондратюка біля продуктового магазину перехожа помітила 10-річного хлопчика без супроводу дорослих та звернулася в поліцію.

Дитину на вулиці залишила мати, повідомила пресслужба поліції Києва.

Автор: Нацполіція
  Хлопчика помітила киянка біля продуктового магазину в Оболонському районі столиці
Хлопчика помітила киянка біля продуктового магазину в Оболонському районі столиці

"Ця родина кілька років перебуває на обліку в соціальних службах як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Батько нещодавно помер, а мати ніде не працює та зловживає алкоголем", - розповів начальник сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко.

Горе-матері правоохоронці зателефонували. Зі слів жінки, вони з сином проживають у гостелі, куди він і мав приїхати на таксі.

Автор: Нацполіція
  Приїхати за сином горе-мати відмовилася
Приїхати за сином горе-мати відмовилася

"Жінка відмовилась приїжджати за сином. Тому ми зі співробітниками служби в справах дітей та сім'ї прийняли рішення про вилучення дитини з родини", - додав Моргуненко.

Хлопчика відвезли до лікарні, де його оглянули. Надалі направлять до столичного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Мати на виклики поліцейських не реагує. На неї склали протокол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річний хлопчик викликав поліцейських - боявся бути вдома сам

На Вінниччині 8-річний хлопчик загубився в чужому місті. Дитина приїхала з матір'ю до Калинівки із села Махнівка. Хлопчика, який йшов по морозу і плакав, побачила місцева жителька.

Зараз ви читаєте новину «Покинута матір'ю дитина стояла біля продуктового магазину на морозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі