пʼятниця, 18 червня 2021 15:07

Показали, як змінилася київська школа після капремонту
6

Школа №22 у Києві прийматиме учнів 1 вересня капітально відремонтованою. Це дев'ята з нових шкіл, які відкрили в столиці протягом останніх кількох років.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

Фото: Віталій Кличко

"Там (школа №22. - Gazeta.ua) фактично звели новий заклад. Нова школа триповерхова та розрахована на 425 учнів. І матиме всі необхідні приміщення. Це перша школа в Солом'янському районі, де втілили сучасну енергонезалежну систему, щоб опалювати будівлю та нагрівати воду завдяки ґрунтовим тепловим насосам. У приміщенні, окрім навчальних класів, буде гардеробна, медичний блок, читальний, спортивний та хореографічний зали", - розповів Кличко.

Він додав, що навчальний заклад зроблять інклюзивним. Будівлю облаштують ліфтами та пандусами для комфорту маломобільних груп населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття учня з аутизмом: за школу візьмуться правоохоронці

У Києві директори шкіл та їх заступники щомісяця отримують від 25 тис. до понад 30 тис. грн. Цього року в бюджеті столиці на заохочувальні надбавки для всіх освітян міста передбачили 2,8 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як змінилася київська школа після капремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі