середа, 30 травня 2007 07:05

Похороном матері мера керувала Ірена Кільчицька

У понеділок по обіді на Звіриницькому кладовищі поховали 92-річну Параску Азімову, матір Леоніда Черновецького.

Провести в останню путь жінку прийшли близько сімдесяти людей — родина, колеги Леоніда Черновецького з КМДА — Іван Салій, Олесь Довгий, Анатолій Голубченко, Ірена Кільчицька. Вона теж цієї весни поховала матір. Приїхало чимало харків"ян: у цьому місті Параска Гаврилівна та її син прожили багато років.

На похороні Леонід Черновецький стояв поруч із родиною — дружиною Аліною Айвазовою, 52 роки, донькою Христиною, 28 років, сином Степаном, 29 років, невісткою Жанною. Малих онуків мера на прощальній церемонії видно не було. Христина має двох доньок. А в Степана нещодавно народився син Леонід, якого назвали на честь дідуся.

Кажуть, що місце для могили обирала Ірена Кільчицька — заступник голови КМДА. Спочатку Параску Азімову думали поховати поряд зі сватом колишнього мера Києва Олександра Омельченка, матір"ю і братом Петра Порошенка.

На могилі поставили дерев"яний хрест. Як видно із фото, Параска Гаврилівна мала зовсім сиве волосся та повновиде обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Похороном матері мера керувала Ірена Кільчицька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі