четвер, 10 липня 2008 07:10

Подільська міліція виявила партію наркотиків

5 липня працівники відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків подільської міліції з допомогою представників державтоінспекції зупинили ВАЗ 2106 на провулку Ужгородському, що в Голосієві. Авто керував 20-річний чоловік. Під час обшуку в нього вилучили 10 г наркотичного препарату амфетамін. Наркотик водій ховав у спідній білизні.

7 липня на проспекті Перемоги, неподалік метро Шулявська, міліціонери затримали 19-річного юнака. У нього знайшли 80 г амфетаміну, замаскованого в пачці з-під пластівців, і 20 г, схованих під одягом.

— 100 грамів амфетаміну вважають крупною партією, — розповідає "ГПУ" Олександр Радкевич, 32 роки, помічник начальника Подільського райуправління міліції зі зв"язків із засобами масової інформації. — Бо це сильнодіючий наркотик, 100 грамів — це тисяча доз. Вартість вилученого на чорному ринку становить від 15 до 18 тисяч гривень. Таку партію наркотиків затримати вдається нечасто.

Один із затриманих розповів міліціонерам, що наркотик для продажу йому привозили із Житомирщини. Закуповував по 100 грн за грам, а продавав по 150–180. Збував молоді, на дискотеках та в нічних клубах.

— Зараз встановлюємо мережу розповсюдження наркотику: як він потрапляє до Житомирської області, — каже "ГПУ" Олексій Островерхов, 28 років, керівник відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків Подільського райуправління МВС.

До кримінальної відповідальності затриманих раніше не притягували. Вони ніде не навчаються й не працюють. Майже 1,5 року вживають амфетамін. За перевезення та збут наркотиків їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Подільська міліція виявила партію наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі