вівторок, 26 серпня 2008 16:49

Поділ скликає таємну сесію

Керівництво Подільського району скликає позачергову сесію. На ній планують таємно ухвалити понад 200 рішень про приватизацію комунального майна району.

Таку заяву зробили 26 серпня депутати Подільської райради Ярослав Григоренко та Ігор Мартиненко. Обох обрали до райради від Блоку Черновецького.

У письмовій заяві депутати попереджають, що після голосування цих питань у комунальній власності Подільського району не залишиться майна.

— Більшість депутатів не отримали порядку денного. У вівторок проголосують більше 200 питань про приватизацію приміщень підліткових клубів, творчих майстерень і спілок. Керівництво Подільського району боїться, що депутати міськради на засіданні в четвер приймуть рішення й заберуть у районних рад право приватизувати об"єкти комунальної власності, — йдеться у повідомленні депутатів.

Дехто в Київраді не любить Подільський район. Тому руками депутатів Подільської райради створюють штучний ажіотаж. У нас — запланована сесія. У порядку денному — 50 питань. Треба терміново, до початку навчального року вирішити питання районного бюджету, внести зміни до нього. Сесію скликали на вівторок, підлаштувались до більшості депутатів, - каже "ГПУ" Ольга Арканова, в. о. голови Подільської райради У приймальні голови Подільської райадміністрації кажуть: керівник району Євген Романенко перебуває у відпустці.

Зі слів Григоренка й Мартиненка, у регламенті райради зазначено, що сесії мають скликати лише щочетверга. Депутати Подільського району просять втрутитися мера й міськраду, аби не дати провести цю сесію. Як саме закінчилася історія, на час підписання номера до друку було невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Поділ скликає таємну сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі