четвер, 15 березня 2007 19:15

Починають відновлювати парк "Відрадний"

На впорядкування парку "Відрадний", розташованого неподалік авіаційного університету, мерія виділила 30 млн грн.

Усі роботи планують завершити до кінця наступного року. Але вже на першотравневі свята у парку поновлять водойму, яка простояла без води майже сім років.

Парк позаду головного корпусу авіаційного університету — єдине місце відпочинку в мікрорайоні. Тут завжди людно з початку квітня до кінця листопада. Його територія — 15 га. Щороку в березні "Відрадний" готують до сезону, прибирають. Хоча за два-три тижні зелена зона знову набуває жахливого вигляду. Як правило, посеред літа в ньому всюди розкидані пляшки, у траві багато розбитого скла, а у водоймі — сміття.

Жителі сусідніх із парком будинків у жовтні минулого року зверталися до керівника райдержадміністрації Івана Сидорова, аби в парку провели реконструкцію. Таїсія Саппа, 63 роки, мешканка будинку на пр-ті Комарова, 10, зібрала 280 підписів. У листопаді їй нічого не відповіли. Тепер жінка радіє, що домоглася свого і парк "Відрадний" усе-таки відновлять.

Зараз ви читаєте новину «Починають відновлювати парк "Відрадний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі