понеділок, 14 жовтня 2019 13:38

Почався Марш УПА: націоналісти вимагають не допустити "формули Штайнмаєра" і розпродажу землі
5

Починається Марш УПА "Захистимо українську землю!" на честь 77-річчя створення Української повстанської армії
Фото: Gazeta.ua
Вимога Маршу – не допустити реалізацію так званої формули Штайнмаєра і скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі
Зібралися представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Нацкорпусу, "Соколу"
Марш УПА - традиційна хода українських націоналістів до свята Покрови та дня створення УПА. Започаткована 2006 року ВО "Свобода
Після урочистого мітингу біля пам'ятника Тарасові Шевченку учасники маршу пройдуть центральними вулицями столиці

У Києві в парку Тараса Шевченка починається Марш УПА "Захистимо українську землю!" на честь 77-річчя створення Української повстанської армії.

Зібралися представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Нацкорпусу, "Соколу" та інших патріотичних організацій. Тримають державні, партійні прапори, червоно-чорні стяги.

О 13:00 захід почався урочистим мітингом біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Далі учасники маршу пройдуть центральними вулицями столиці.

"Головна вимога цьогорічного Маршу – не допустити втрати територіальної цілісності та державного суверенітету України ні через реалізацію так званої "формули Штайнмаєра", ні через розпродаж землі і пограбунок українців олігархами та іноземним капіталом", - кажуть організатори.

Марш УПА - традиційна хода українських націоналістів до свята Покрови та дня створення УПА. Започаткована 2006 року ВО "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Почало підгорати": Тягнибок відповів на істерику Зеленського через протести місцевих рад

3 жовтня українські націоналісти разом із тисячами аграріїв пікетували засідання Верховної Ради України. Організатори наголошували на неприпустимості ухвалення законопроєкту №2178 "Про внесення змін щодо деяких законодавчих актів щодо обігу земель сільгосппризначення", який становить загрозу для національної безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Почався Марш УПА: націоналісти вимагають не допустити "формули Штайнмаєра" і розпродажу землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі