четвер, 06 грудня 2018 14:02

Почали блокувати телефони

Почали блокувати телефони
Автодозвон проводиться безперервно, поки рекламодавець не усуне порушення та не сплатить штраф до міського бюджету в розмірі до 1700 гривень. ФОТО: newsroom.kh.ua

У столиці почали боротися з незаконною рекламою. Для цього використовують систему автодозвону. Про це повідомили у департаменті благоустрою Київської міської державної адміністрації

"Протягом останніх двох тижнів заблоковані 522 номери телефонів, які вказані на незаконно розміщених оголошеннях. Такий захід очистить місто від неестетичних оголошень, які кияни бачать на вулицях столиці на кожному кроці", - повідомив начальник управління контролю за благоустроєм КМДА Тарас Панча.

За його словами, для боротьби з самовільним розміщенням рекламних оголошень на зупинках, стовпах та інших елементах благоустрою розроблено ефективну систему автодозвону.

Чиновник уточнив, що на номер телефону, вказаний в оголошенні, безперервно здійснюються дзвінки з інформуванням про порушення Правил благоустрою і вимогою негайного усунення порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Instagram оголосив боротьбу фейковим накруткам лайків і коментарів

Автодозвон проводиться безперервно, поки рекламодавець не усуне порушення та не сплатить штраф до міського бюджету в розмірі до 1700 гривень.

"Система автодозвону довела свою ефективність. Всього за 2 тижні складено 10 адміністративних протоколів на 17000 грн", - розповіли у КМДА.

Київська міська рада заборонила розміщувати рекламу на елементах благоустрою та ввела нові правила щодо оголошень. За таке рішення 15 листопада проголосували 66 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Почали блокувати телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі