вівторок, 28 серпня 2007 07:12

Підліток забив чоловіка до смерті

У неділю працівники Подільського райуправління міліції затримали 15-річного підлітка.

Як установило слідство, позавчора вранці напроти буд. N22 на пр-ті Свободи (Виноградар) хлопець побив до смерті безпритульного чоловіка. Померлому 50–55 років, його особи поки не встановили.

— Зі слів затриманого, бійка сталась о п"ятій ранку. Школяр пив пиво біля базару "Виноградар". До нього підійшов незнайомий, почав вимагати чотири гривні. Хлопець відмовив. Між ними виникла сварка, що перейшла в бійку, — пояснює "ГПУ" Олександр Радкевич, 31 рік, прес-офіцер Подільської міліції.

Бійка тривала майже півгодини, уточнює міліціонер. Спершу підліток бився з бездомним біля базару, потім вони перебігли проспект. Напроти дитячої клінічної лікарні N9 школяр збив чоловіка з ніг і бив ногами в голову. Потім утік.

— Перехожі побачили мертвого поблизу лікарні о 6.15. Прийшов лікар, потім викликали міліцію. Бійку бачили кілька киян, вони описали прикмети підлітка. Він невисокого зросту, але міцний. Затримали його близько 10-ї ранку в одній із торгових палаток біля базару, — каже Олександр Радкевич.

Хлопець зізнався, що бив чоловіка. Слідчі розповідають, юнак рік тому приїхав до Києва з Полтавщини разом із матір"ю. Винаймали квартиру на Виноградарі. Мати працювала на базарі. Підліток украй нерегулярно ходив до місцевої школи. Мати кілька разів писала заяви в міліцію, що син утікав із дому. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті". Йому загрожує від 7 до 10 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Підліток забив чоловіка до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі