вівторок, 09 жовтня 2007 07:06

Підлітки понівечили три трамваї

Компанія з чотирьох підлітків розбила минулого тижня увечері кілька трамваїв, які ходять по 1-му маршруту (пл. Перемоги — Михайлівська Борщагівка).

У салоні одного трамвая вибили п"ять бокових вікон і кілька лампочок. Та сама компанія — три хлопці й дівчина — понівечила й вирвала в другому вагоні два крісла й динамік. У третьому — на відрізку між вул. Потапова та бульв. Кольцова підлітки зірвали інший динамік. За словами свідків, мало не дійшло до бійки, коли пасажири зробили зауваження.

— Таке трапляється часто. За 40 років моєї роботи в депо пригадую один випадок, коли хуліганів покарали. Тоді міліція їхала Борщагівкою поруч із трамваєм, який розхитували підлітки, — розповідає "ГПУ" диспетчер трамвайного депо ім. Шевченка Катерина Горбань, 57 років. — Потім зайшли у вагон, вказали на кількох хлопців, аби ті вийшли. Найчастіше на трамваї кидають каменюки з мосту, ламають стільці. Це буває з 11-ї вечора до першої ночі, на відрізку між вулицями Григоровича-Барського й Булгакова.

Горбань вважає, що й цього разу нікого не покарають:

— Бо Борщагівка — кінець світу, підлітки тут нікого не бояться. У центрі вони такого не роблять: там — люди, машини їздять. А в нас водій боїться вийти: хулігани ж юрбою ходять.

Особливо важко буває трамвайникам, коли фанати повертаються з матчу, кажуть у депо.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки понівечили три трамваї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі