середа, 16 лютого 2011 11:06

Підлеглі Попова витратили на службові авто більше п'яти мільйонів

Підлеглі Попова витратили на службові авто більше п'яти мільйонів

Київські чиновники витратили на службові машини торік 5 млн. 672 тис. грн. Про це повідомило Міністерство економіки, пише "Сегодня".

В оренду КМДА брала 23 авто в гаражі Київради. У середньому на кожну машину - на оренду і бензин - витрачалася 1 тис. грн. на день, тобто - як і в приватних фірмах. Як правило, столичні начальники їздять на "Тойотах Камрі" та "Опель". Як розповіло джерело газети в КМДА, кожному управлінню виділяється по 1-2 машини.

"Оплата складається з оренди за кожну годину використання машини та плати за кілометри. Обслуговування "Тойот" обходиться дорожче, ніж "Опелів", яким уже по 5-8 років", - сказало джерело.

За часів Омельченка і Черновецького водії наїжджали на день по 300-400 км. "Як правило, водії домовляються з начальником, і він їм вписує ці кілометри, хоча сам міг цілий день просидіти в кабінеті і нікуди не їздити. Зайвий бензин водій продавав таксистам за договірною ціною і мав другу зарплату. Восени, коли Попов прийшов до влади, він обмежив кілометраж до 150", - говорить джерело.

Нагадаємо, Адміністрація президента України Віктора Януковича пересяде з "Мерседесів" на автомобілі економ-класу. Там відзначили, що у грудні 2010 року з цією метою Державною організацією "Автобаза Державного управління справами" були придбані легкові автомобілі  "Skoda".

Зараз ви читаєте новину «Підлеглі Попова витратили на службові авто більше п'яти мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі