понеділок, 01 вересня 2008 16:54

Під Софією знову буде ковзанка

Із грудня до березня на Софійській площі працюватиме льодовий майданчик. Ковзанку зробить Федерація хокею України. Відповідне розпорядження підписав 22 серпня мер Леонід Черновецький.

— До нас звернулася Федерація хокею України із пропозицією встановлювати такий льодовий майданчик щозими. Ми підтримали ініціативу. Принаймні до 2015 року щозими на Софійській площі буде ковзанка, — каже заступник голови міськадміністрації Віталій Журавський.

Чиновник пообіцяв, що на ковзанці проводитимуть масові катання, запрошуватимуть відомих фігуристів і хокеїстів.

Майданчик під Софією встановили 13 січня 2008-го. Він працював у режимі аншлагу до 15 березня. Протягом перших тижнів роботи ковзанки відвідувачі скаржилися, що бракує роздягалень і камер схову. Речі лишали на лавках. Важко було застати чергового лікаря "швидкої", а туалети працювали через один.

Мешканці сусідніх із ковзанкою будинків скаржилися, що гамір не вщухав до пізньої ночі.

— Люди не одразу розходилися. Бувало, що крики й регіт ми чули близько першої ночі. Хоча, здається, продавати там алкогольні напої забороняли, — розповідає "ГПУ" Валентина Воробйова, жителька будинку N7/6 на вул. Стрілецькій. — Тепер мені вже все рівно, я переїжджаю із сім"єю в іншу країну. Потрапити на ковзанку мені не вдалося ані разу. То пункт прокату був закритий, то черги величезні, — згадує жінка.

Година прокату ковзанів коштувала 25 грн. Зі своїми можна було кататися безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Під Софією знову буде ковзанка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі