середа, 14 березня 2018 19:15

Під Києвом затопило дорогу: машини опинилися під водою, людей рятували на човні
9

Затоплено близько 50 м дороги, висота води сягає 1,5 м.
Фото: Фото:dsns.gov.ua
Для ліквідації надзвичайної ситуації залучено 4 одиниці техніки та 11 людей особового складу.
Для ліквідації надзвичайної ситуації залучено 4 одиниці техніки та 11 людей особового складу.
Затоплено близько 50 м дороги, висота води сягає 1,5 м.
Людей евакуйовували на човнах.

В Києво-Святошинському районі через танення снігу затопило дорогу між селами Крюківщина та Тарасівка. Машини занурювалися в воду по дах, людей евакуювали човнами.

"Внаслідок різкого сходу снігового покриву виникла надзвичайна ситуація, пов'язана із затопленням частини автодороги між с Крюківщина та с Тарасівка. Затоплено близько 50 м дороги, висота води сягає 1,5 м. Для ліквідації надзвичайної ситуації залучено 4 одиниці техніки та 11 людей особового складу. На місці підтоплення проведена виїзна комісія, ситуація знаходиться під контролем Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ потерпає від підтоплення: вода заливає вулиці, автомобілі й будинки

В соцмережах люди викладають вражаючі фотографії затопленої частини дороги та радять обирати інший маршрут.

"Відразу за Крюківщиною яр сильно затоплений, не ризикують проїжджати навіть великі автомобілі! Рятувальники намагаються допомогти, люди на даху свого авто не подужали брод, депутат місцевий допомагає людям переправитися на човні... Рівень води зрівнявся з землею, це +/- 2 м", – написав Андрій Коробкін у Facebook.

"Станом на 16 годину автомобільний рух поблизу села Тарасівка відновлено", - написали у прес-службі ДСНС.

15 березня в Києві одна зі столичних вулиць пішла під воду.По дорозі текла холодна вода, автівки стояли по колеса в калюжах.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом затопило дорогу: машини опинилися під водою, людей рятували на човні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі