пʼятниця, 25 квітня 2008 07:09

Під час тесту розбили "кадиллак"

У вівторок о десятій ранку 25-річний невідомий в"їхав у металеву огорожу під час пробної їзди джипом "Кадиллак Ескалейд".

Це сталося неподалік в"їзду до автосалону "Автомобільний дім "Україна", що по Столичному шосе, 90, у Голосіївському районі.

— Чоловік прийшов до автосалону. На тест-драйв був записаний попередньо. Перед виїздом із території угод, які б передбачали врегулювання збитків, не підписував. Автомобіль був незастрахований. Їздив із менеджером максимум п"ять хвилин, — розповідає "ГПУ" прес-секретар Голосіївського відділу ДАІ Тетяна Волошина, 35 років.

Аварія сталася при в"їзді на територію салону. "Кадиллак" збив металевий стовп огорожі та пластиковий шлагбаум. Від удару вилетіла частина огорожі і вдарила ще не проданий "Джип Черокі". В "кадиллака" розбився передній бампер, фари. Пошкоджено капот і захист двигуна.

Водій стверджує, що натиснув на гальма перед "лежачим поліцейським". Але машина почала набирати швидкість. Чоловік натискав на гальма тричі, та автомобіль не зупинявся. Аби не протаранити припарковані поблизу салону нові автівки, водій і менеджер скерували "кадиллак" вправо.

Як з"ясували інспектори ДАІ, котрі оформляли аварію, чоловік не мав права сідати за кермо.

— Печерський суд минулого року позбавив цього водія права керувати транспортними засобами. Він їздив на автомобілі у стані алкогольного сп"яніння. Але саме водійське посвідчення не вилучили, — каже "ГПУ" Тетяна Волошина.

Керівництво автосалону спілкуватися на цю тему не хоче. Кажуть, самі вирішать проблему. "Кадиллак Ескалейд" коштує в цьому салоні $111–119 тис., залежно від комплектації. Джипу завдано збитків у розмірі до $10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Під час тесту розбили "кадиллак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі