четвер, 22 березня 2007 18:24

Перша ночівля в квартирі була невдалою

28-річна Ірина Васильченко всю ніч із неділі на понеділок просиділа зачиненою у ванній.

Жінка приїхала до Києва з Черкащини, після того як знайшла роботу. Спершу винаймала квартиру на Оболоні, але господарка підняла плату за житло удвічі. Тоді Іра знайшла "гостинку" в новому будинку на Солом"янці, за відносно невеликі гроші ($350). Минулої неділі переїхала в нову оселю, допізна розкладала речі, прасувала, замітала, вішала на вікна штори. Прибирання завершила о пів на першу ночі і пішла в душ. Столяри не встигли поставити у ванній дверні ручки, але "язичок" замка вже був. Коли Ірина спробувала вийти з ванної, двері не відчинилися.

— Спершу я сама до себе усміхнулась, — розповідає Ірина. — Але двері не піддалися з другої, третьої, десятої спроби. Тоді почалася паніка. Сусідів у квартирах поруч нема — дім новий. Мій мобільний — у кімнаті. Кілька днів перед тим їздила у відрядження, то на роботі ніхто не шукатиме, вирішать, що затрималася. Я подумала, що можу тут померти, і мене не знайдуть. Я навіть близьким родичам не встигла дати нову адресу.

Ірина спробувала відкрити двері маленьким ножиком, яким зранку відчищала фарбу у ванній, але тонке лезо погнулося. Потім у хід пішли балончик з освіжувачем повітря, нігті, зубна щітка. Замок не піддавався.

— Такого жаху я не відчувала ніколи, — каже жінка. — Кричала, як скажена, хоч розуміла, що ніхто не чує. Молилася, ревіла, питала в Бога — "За що?". Далі стало гірше: я їла вдень рибу, і кістка стала поперек горла. Тепер від страху й крику в мене перехопило дихання, почалася блювота. Я зрозуміла, що це — кінець. Але вирішила не здаватися.

Ірина, впершись у мокру стіну руками, почала бити п"ятками й коліньми по деревині. За 2,5 години їй вдалося вибити двері. Заспокоїлася однак лише під ранок. Коли зателефонувала мамі, випила чарку коньяку і попоїла солодкого.

Наступного ранку Ірина прийшла на роботу вся в синцях, з опухлими від сліз очима.

Жінка не може пояснити, навіщо вона закривалась у ванній у квартирі, де не було нікого, окрім неї. Каже, все сталося автоматично.

Зараз ви читаєте новину «Перша ночівля в квартирі була невдалою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі