понеділок, 02 квітня 2007 18:01

Перед смертю Юлія Сичевська переклеїла шпалери

Юлія Сичевська, 77 років, померла п"ять днів тому. В жінки було хворе серце. Юлія Антонівна ніколи не була одружена, дітей не мала. Колись працювала на будівництві, носила цеглу.

Сусіди розповідають, що коли Сичевська вийшла на пенсію, то стала дуже набожною: читала Біблію, часто ходила до церкви. Кажуть, посту жінка дотримувалася до останнього дня життя. Телевізор вмикала для того, щоб почути прогноз погоди. Навідували її лише хрещеники — Віталій та Валерій з Малина Житомирської області, звідки жінка була родом.

— Тиждень тому тітка попросила нас переклеїти шпалери та побілити стелю. Говорила, що не може померти, доки в квартирі брудно. В труні крутитимуся, казала. А ще просила пофарбувати материну могилу в Королівці біля Малина, — плаче Любов Іванюк, 46 років, дружина Віталія.

 За три дні Іванюки зробили ремонт, залишилося лише пофарбувати коридор. Минулого четверга Юлія Антонівна відчула, що помре. Вийшла з квартири та подзвонила в двері сусідам. Ті викликали "швидку", але жінку врятувати не вдалося.

Поховали Сичевську біля могили матері. Вчора в квартирі небіжчиці влаштували прощальну вечерю.

Зараз ви читаєте новину «Перед смертю Юлія Сичевська переклеїла шпалери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі