пʼятниця, 24 вересня 2010 14:20

Педагоги і батьки захищатимуть київського вчителя-педофіла

Педагоги і батьки захищатимуть київського вчителя-педофіла
Процес над вчителем інформатики Сергієм В., якого обвинувачують у педофілії, почнеться 11 жовтня, але через те, що мова йде про неповнолітніх, сторонніх до зали не впустять.

Сторону захисту буде представляти дружина вчителя та адвокат, якого найняли батьки учнів, пише "Газета по-київськи".

Як відомо, інформатика звинувачують у схилянні до розпусти чотирьох школярок.

Однак, незважаючи на суворість обвинувачень, у школі вчителя захищають. А ініціативна група організувала навіть цілу сторінку "Опір" на шкільному сайті.

Директор школи Галина Полторак каже, якщо вчителів запросять на суд, вони скажуть все, що думають із приводу неправдивих обвинувачень на адресу педагога.

За словами дружини брата вчителя Ярослави, на родині дуже важко позначилася ситуація, у яку потрапив Сергій.

"У моєї свекрухи й так були проблеми із серцем, а коли це трапилася - вона взагалі злягла. У червні ми її поховали. Дружина Сергія - Наталя - всі сили кинула на те, щоб звільнити чоловіка, цілими днями читає справу. У неї немає грошей на адвоката, тому захисника найняли батьки школярів", - сказала Ярослава.

Вона додала, що усі обвинувачення щодо Сергія голослівні, немає доказів, тож родина сподівається, що його випустять.

Ярослава думає, що проти Сергія недобросовісні учениці спланували якусь "спецоперацію", але не може зрозуміти її змісту.

Як відомо, слідству вдалося довести, що з лютого 2004 року по 2010-й інформатик неодноразово розбещував неповнолітніх школярок. Під різними приводами він запрошував їх у свій кабінет, користуючись їхнім не сприйняттям в повній мірі ситуації, показував порнографічні знімки на робочому комп"ютері й задовольняв свою статеву пристрасть.

Зараз ви читаєте новину «Педагоги і батьки захищатимуть київського вчителя-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі