четвер, 26 липня 2007 17:05

Павло Корх любив класичну музику

Минуло дев"ять днів, як помер киянин Павло Корх, 37 років. У чоловіка раптово зупинилося серце.

У дитинстві Павло займався бальними танцями. Друзі пригадують, що понад усе він любив класичну музику. Хоча мало кому говорив про це. Також дуже любив читати.

— Він усім цікавився, для нього не існувало нічого нецікавого. Часто цитував таких письменників, про яких я й не чув нічого, — розповідає Дмитро Клєтченко, 36 років, однокласник та найкращий товариш померлого.

Павло працював у будівельній фірмі. Закінчив Київський політехнічний інститут, кілька разів їздив на заробітки до Польщі та Німеччини. Тричі був одружений. Від кожного шлюбу має дитину. Найстаршій доньці Лесі — 15 років. Друга дружина народила сина Павла (зараз йому 5 років). В останньому шлюбі народився син Антон, якому тепер 4 роки. Кажуть, покійний дуже любив дітей.

— Він підтримував гарні стосунки зі своїми колишніми дружинами, допомагав їм матеріально. Павло добре відчував людей, міг познайомитися з кимсь, поговорити кілька хвилин і точно розповісти, що це за людина. Говорив усю правду, якою б вона не була, прямо у вічі, — пригадує Дмитро Клєтченко.

Зараз ви читаєте новину «Павло Корх любив класичну музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі