пʼятниця, 08 серпня 2008 17:08

"Патерсони" викупив "Еко-маркет"

Після тримісячної перерви запрацював супермаркет у торговельному центрі "Метрополіс"  на вул. Малиновського, 12, Оболонь.

На місці супермаркету "Патерсон", який закрили у квітні, 25 липня відкрився "Еко-маркет".

— Працюємо цілодобово, всередині 17 кас. Дотепер набираємо персонал у новий магазин, не вистачає людей, — каже "ГПУ" Олексій Федорчук, 31 рік, речник "Еко-маркету".

Окрім традиційного набору продуктів, у маркеті є власна пекарня, випічка й кулінарія. Тут можна купити сметану на розлив. У залі стоїть стилізована сільська підвода з мішками. У них на вагу продають акційний цукор, борошно, вермішель. Підвода називається "Бабусин хіт".

"Еко-маркет" наприкінці червня викупив усі три столичні магазини російської компанії "Патерсон" (на вул. Урицького, 25, Рокоссовського, 3/4 і на Малиновського).

До вересня дисконтні картки "Патерсона" безплатно обмінюватимуть на картки "Еко", які даватимуть 3% знижки. Упродовж перших трьох місяців роботи маркету дисконт-картки на цю саму знижку видаватимуть покупцям, які купили більш як на 100 грн.

У столиці працюють 16 "Еко-маркетів".

Зараз ви читаєте новину «"Патерсони" викупив "Еко-маркет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі