середа, 06 червня 2007 18:05

Пасажирку Сергія Калиновського не врятували

У ніч на вівторок померла 25-річна Анастасія Броннікова — жертва ДТП, в якому звинувачували заступника мера Києва Олеся Довгого. Насправді ж за кермом "БМВ M6 Кабріо" був студент Інституту міжнародних відносин Сергій Калиновський.

Аварія сталася 30 травня. За словами працівників ДАІ, автомобіль їхав зі швидкістю 160–180 км/год. Він врізався задньою частиною у металеву огорожу, а потім у припарковані "жигулі". Удар був настільки сильним, що кабріолет перелетів "жигулі" та впав догори колесами. Дівчину викинуло з машини на декілька метрів.

Киянин Павло Сущев, 35 років, який проживає неподалік, розповідає, що почув гучний звук удару та бачив, як водій "БМВ" вибрався з перевернутої автівки. Він швидко сів у джип "Мерседес-G 500" форми "кубік", який зупинився поряд. Павло припускає, що це був автомобіль охорони.

— Він навіть не підійшов до дівчини, — каже Павло Сущев.

"Мерседес" відвіз хлопця до приватної клініки "Біофармтех", що на території інституту Шалімова. Анастасію Броннікову доправили до відділення політравми 17-ї лікарні. У дівчини були закрита травма голови, травма грудної клітки, переламані ребра. У лікарні Насті зробили операцію, проте врятувати не змогли.

У ДТП загинув і водій "жигулів" — прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський. Йому зламано хребет та розірвано спинний мозок.

Батько Сергія Калиновського Зиновій — відомий бізнесмен, якого пов"язують із "Нафтогазом України". У травні 2005-го Сергія звинувачували у побитті співробітника ДАІ біля "Мандарин-Плази" в Києві. Однак до суду справа не дійшла.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирку Сергія Калиновського не врятували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі