четвер, 25 лютого 2016 13:45

Партія "Солідарність" в Ірпені підтримала ініціативи мера Карплюка

Партія "Солідарність" в Ірпені підтримала ініціативи мера Карплюка
Забудовник Дмитро Войцех та депутат Ірпінської міськради від "Солідарності" Марія Шевченко

Фракція партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" в Ірпінській міській раді на Київщині підтримала проекти міського голови Володимира Карплюка. Зокрема, йдеться про озеленення міста, благоустрій, допомогу освітянам та фінансову підтримку мешканців.

Про напрямки роботи ірпінської "Солідарності" йдеться у звіті фракції за 100 днів роботи.

"Мешканці вулиці Північної поскаржилися на те, що машини їздять вулицею з небезпечною швидкістю. І завдяки депутатському запиту з місцевого бюджету буде профінансовано встановлення запобіжника", – повідомляється у звіті депутатів.

Як відомо, міський голова Ірпеня Володимир Карплюк ініціював посилення безпеки на дорогах. Одразу після обрання він розпорядився відновити в Ірпені світлофорне регулювання. У місті встановлено 4 світлофори: на перехрестях вулиць Садової та Університетської, Грибоєдова та Соборної, Пушкінської та Університетської, Соборної та Садової. За останній рік роботи Володимира Карплюка встановлено 200 дорожніх знаків і 515 елементів пристроїв примусового зниження швидкості автотранспорту. Нанесено 23 км дорожньої розмітки.
Депутати від "Солідарності" також повідомили, що міський голова передав особисті кошти на лікування хлопчика, який бореться з важкою формою гемофілії.

"Щоб вижити, дитині потрібен спеціальний препарат "Імунін 600 МЕ". Він досить дорогий, до того ж, він не продається у звичайних аптеках. Ми зробили депутатський запит щодо забезпечення хворого хлопчика ліками, а поки що закупили певну кількість препарату за рахунок особистих коштів мера міста та грошей, що було виділено з бюджету міста", – йдеться у звіті політиків на офіційному сайті фракції БПП "Солідарність" в Ірпінській міській раді.

Нагадаємо, що минулого року Володимир Карплюк відкрив у місті перший на Київщині комунальний заклад з елементами соціалізації дітей і молоді "Дивосвіт". Люди з особливими потребами отримують тут безкоштовні послуги медиків, психологів та педагогів.

На думку секретаря Ірпінської міської ради Юрія Денисенка, партія "Солідарність" в Ірпені підтримала ініціативи міського голови Володимира Карплюка, що свідчить про злагоджену роботу міської ради.

В Ірпінській міській раді представлено п'ятеро депутатів від БПП "Солідарність". Лідером "Солідарності" в Ірпені є Марія Шевченко, сестра секретаря Ірпінської міськради, члена партії "Нові обличчя" Юрія Денисенка. За даними власних джерел, фінансування Ірпінської організації "Солідарності" можуть здійснювати відомі забудовники Дмитро Войцех та Аркадій Кобринець. Це підтверджується й тим, що нещодавно пан Войцех став членом Ради директорів Конфедерація будівельників України, президентом якої є забудовник, очільник Київської територіальної організації партії "Солідарність" та заступник голови Київської ОДА Лев Парцхаладзе.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Солідарність" в Ірпені підтримала ініціативи мера Карплюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі