четвер, 20 вересня 2007 07:03

Парфумерія замінить ласощі

Із 22 вересня в приміщенні магазину "Українські ласощі" на Богдана Хмельницького працюватиме магазин косметики "Єва".

Вивіска "Українські ласощі" досі висить перед входом. Але на вітрині розміщений плакат магазину "Єва" з написом "незабаром відкриття". Поряд — оголошення про вакансії касира, продавця, прибиральниці.

У приміщенні роблять ремонт: кріплять підвісну стелю, фарбують стіни, докладають кахель. Керівник майбутнього магазину парфумерії повідомила "ГПУ", що "Єва" орендує приміщення в "Українських ласощів". Терміну оренди не називають. Парфумерний магазин відкриє двері для відвідувачів у суботу. Приблизно за тиждень буде офіційне відкриття — з різнокольоровими кульками, призами й подарунками.

Директорка зізнається: її дуже розізлив нещодавній візит стареньких киянок.

— Приходили бабушки, возмущалися: "Для чого нам ці помади, нам нужні ласощі!". Мене це так розізлило. А скільки ж ви їх купували, мої рідненькі, 100 грамів карамельок — раз у місяць? Самі довели підприємство до банкрутства, от і маєте тепер, — обурюється вона.

Магазини "Єва" належать дніпропетровському ТОВ "Руш". Зараз мережа жіночих крамниць косметики та гігієни працює у восьми областях України. У Києві — з жовтня 2006-го.

Зараз ви читаєте новину «Парфумерія замінить ласощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі