субота, 01 березня 2008 07:12

Палій відзначився на Шолуденка

У середу в Шевченківському районі з 18.00 до 20.00 сталися дві схожі пожежі. На сходах багатоповерхівок на вул. Шолуденка, 31а та на Мануїльського, 5/9 загорілися старі дивани, холодильники. Місцеві жителі винесли їх свого часу з помешкань у коридор.

— Це — черговий підпал, — кажуть у прес-службі МНС Києва. — Цього разу пожежа на Шолуденка була значною. Рятувальники не могли знайти осередок виникнення вогню через сильну задимленість на сходах.

Дим був густим, дійшов до 9-го поверху. Через нього 20 мешканців довелось евакуйовувати із квартир за допомогою пожежних драбин. Люди панікували, але обійшлося без жертв. Вогонь знищив 15 кв. м коридору на першому поверсі, де складали непотріб.

Під час ліквідації займання на вул. Мануїльського рятувальники знайшли кілька записок та іграшку-мишеня.

— На одному папірці був підпис: "Палач-невидимка". На іншому: "Теперь ты знаешь, что я могу находится везде и всюду, среди людей и очень внимательно тебя слушать и наблюдать за тобой". Думаємо, на першій пожежі теж були записки, але вогонь їх, на жаль, знищив, — зауважують у прес-службі.

Речові докази, які свідчать про палія, пожежники передали до райвідділу міліції. За словами оперативників, йому загрожує позбавлення волі від 3 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Палій відзначився на Шолуденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі