вівторок, 21 серпня 2007 07:04

"Освітянська" група збиралася дарма

У П"ЯТНИЦЮ "провалилося" перше засідання "освітянської" робочої групи в мерії.

Робоча група мала визначити понад 200 об"єктів, які райони повинні передати місту. Але попри підготовку, розмова на засіданні йшла не про перелік об"єктів, а про правомірність цієї передачі.

Мерію на засіданні представляли в.о. заступника голови КМДА Володимир Головач і начальник Головного управління освіти й науки міськдержадміністрації Лілія Гриневич. До групи увійшли 22 особи — представники всіх постійних комісій Київради та районів, окрім Святошинського. Як відомо, позаминулого тижня Святошинська райрада назвала рішення Київради таким, що зашкодить районній освіті.

Володимир Головач і Лілія Гриневич пояснили, що на учнів у десяти районах Києва виділяють різні суми, а після реформи грошове забезпечення "вирівняється". Підтримала рішення Київради міський депутат Алла Шлапак (Блок Леоніда Черновецького). Решта присутніх виступили проти.

Перелік об"єктів так і не затвердили. Учасник наради, який побажав не називатися, розповів, що Алла Шлапак кинула насамкінець присутнім таку фразу: "Хоч ви й проти, ми все одно затвердимо цей перелік на сесії Київради".

Найближча сесія Київради має відбутися 22 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Освітянська" група збиралася дарма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі