пʼятниця, 08 серпня 2008 17:11

Ольга Криворучко втратила зарплатню біля обмінника

У четвер близько п"ятої вечора невідомий шахрай відібрав $400 в Ольги Криворучко, 25 років. Це сталось біля обмінника у приміщенні аптеки на вул. Артема, 10, неподалік Львівської площі.

Того дня Ольга отримала зарплатню. Вийшла з офісу, шукала, де обміняти долари на гривні. Мала оплатити кредит за комп"ютер та оренду помешкання на Виноградарі. Обійшла на площі три обмінники, всюди казали, що гривень немає. Знайшла обмінник у аптеці. До нього стояла черга — дві жінки й двоє чоловіків.

— До черги підійшов чоловік на вигляд років 40. Сивий, стрижений коротко. Тримав вісім банкнот по 50 доларів. Попросив жінку, яка стояла за мною, розміняти їх стодоларовими банкнотами. Вона відмовила. А я погодилася. Дістала з гаманця 400 доларів, розміняла. Чоловік подякував, узяв гроші й побіг.

Коли Ольга простягнула отримані 50-доларові банкноти у віконце, касирка сказала, що вони фальшиві. Замість портрета Ґранта на них був Авраам Лінкольн. Це були 5-доларові купюри із приклеєними на них нулями. Касирка пригрозила, що викличе міліцію, бо дівчина намагалася обміняти підроблені гроші. Все ж, міліцію не викликали.

— Я здивований, що в столиці знову з"явилися міняли, — каже "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби столичної міліції. — Жодна людина не обмінюватиме гроші в мінял біля обмінника. У таких випадках треба негайно звертатися в міліцію, писати заяву, детально описати прикмети шахрая, аби скласти фоторобот. У райвідділах є фото шахраїв, які перебувають на обліку. Можливо, серед них можна опізнати цього чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Криворучко втратила зарплатню біля обмінника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі