пʼятниця, 01 червня 2007 07:17

Олесь Довгий не збивав "жигулі"

У середу вдосвіта на бульварі Шевченка, 23 "БМВ М6" чорного кольору врізався в припаркований на узбіччі автомобіль "жигулі", де спав чоловік. Машину зім"яло в купу металу. Прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, який був усередині, загинув на місці.

У "БМВ" за кермом їхав молодий чоловік, поруч із ним — дівчина. Вони вижили, і їх забрали з місця події.  Через кілька годин на сайті "Оглядач", який контролює депутат Київради Михайло Бродський, повідомили, що в машині бачили заступника мера Києва Олеся Довгого, 27 років.

— Це чиста провокація, він був удома в цей час, — каже прес-секретар Довгого Юрій Хавич. — Зараз його авто стоїть під Київрадою. Можна побачити, що на ньому ніяких ум"ятин.

Олесь їздить на "БМВ745", а "жигулі" збив "БМВ М6", наголошує Хавич. Ці машини, мовляв, зовсім не схожі навіть зовні. У "сімки" дверей четверо, а у спортивної "шістки" — двоє.

За чутками, про причетність Довгого до катастрофи могли повідомити, щоб відволікти увагу від справжнього винуватця ДТП. А ним начебто був син бізнесмена Зиновія Калиновського, одного з засновників ТОВ "МТЦ" (це підприємство нібито має справи із НАК "Нафтогаз"). Син Калиновського вже фігурував у скандалах. Кажуть, саме він 4 травня 2005 року кидався з кулаками на інспектора ДАІ біля Бессарабського ринку в Києві. Однак до суду тоді не дійшло.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий не збивав "жигулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі