понеділок, 09 квітня 2007 17:33

Олександр Клименко робив декорації на Олімпіаду-80

56-річний Олександр Клименко, який усе життя пропрацював будівельником, помер наприкінці минулого тижня від серцевого нападу. Поховали чоловіка в суботу у Василькові, біля могил батьків і його рідних братів.

— Саша був спокійним і дуже добрим. Прожив життя так, що не соромно було людям в очі дивитись, — каже Ігор, 51-річний сусід покійного. — Коли зі здоров"ям було все гаразд, їздили на рибалку, в ліс.

Сусід згадує, що 1980 року Клименко встановлював декорації на Олімпійських іграх у Москві, про що полюбляв розповідати. Півтора року тому з Олександром Миколайовичем стався нещасний випадок на роботі — йому плитою придавило праву ногу. Чоловік лежав у лікарні понад місяць. Нога почала гноїтися, довелось ампутувати. Після того у Клименка почало боліти серце.

— Без ноги він мало куди виходив, але завжди був веселий, — каже Ігор.

В Олександра Миколайовича залишилася дружина Галина, 52 роки. Дітей у них не було. Від першого шлюбу в чоловіка є доросла донька. Сусіди кажуть, що вона рідко приходила до батька.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Клименко робив декорації на Олімпіаду-80». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі