пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:09

Оксану Данилець виключили з "Батьківщини"

23 жовтня бюро міської організації партії "Батьківщина" виключило на зборах із партії депутата Солом"янської районної ради Оксану Данилець, 30 років.

Її обрали до райради за районним списком БЮТу.

— Із "Батьківщини" Оксану Данилець виключили через те, що вона не дотримувалася партійного статуту і порушувала права киян, — пояснює "ГПУ" Тарас Сириця, 28 років, керівник організаційного відділу міської організації партії "Батьківщина". — Звичайно, це сталося через скандальне будівництво на бульварі Лепсе. До нас неодноразово зверталися по допомогу його жителі. Ми зобов"язані допомагати людям, тому виконали волю виборців.

Тарас Сириця каже, що Оксану Данилець неодноразово попереджали, аби жінка залагодила конфлікт із жителями бульвару Лепсе.

— Та вона фактично все проігнорувала, — каже Тарас Сириця. — Ми запросили її на засідання бюро, де й виключили з партії. Незабаром розглянуть питання про виключення її із фракції БЮТу в райраді.

Оксана Данилець — директор будівельного підприємства  "КийБуд". 11 жовтня його будівельники захопили житловий двір будинку N7 на бульв. Лепсе. Туди заїхали три будівельні крани й трактор. Робітники знесли дитмайданчик, почали готувати територію до забудови. А кілька місяців тому знесли в цьому дворі 44 гаражі.

Три роки поспіль кияни намагаються завадити цьому будівництву.

Зараз ви читаєте новину «Оксану Данилець виключили з "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі