субота, 09 лютого 2008 07:06

Оголошено догани чотирьом керівникам районів

7 лютого президент України оголосив догани чотирьом керівникам районних адміністрацій міста.

В указі йдеться про Юрія Захаричева, керівника Деснянської райадміністрації, Віктора Пилипишина — Шевченківської, Євгена Романенка — Подільської та Сергія Садового з Голосіївської. Догани оголошено через незадовільний стан роботи керівників зі зверненнями громадян: чиновники невчасно розглядали подання, а також не надавали обґрунтованих відповідей.

Керівник Шевченківської райадміністрації Віктор Пилипишин, 46 років, сказав "ГПУ", що в районі відтепер звертатимуть більше уваги на скарги жителів.

— Не критикують лише тих, хто нічого не робить. Якщо тобі роблять зауваження, значить, ти просуваєшся вперед. Як на мене, у нашому районі ніяких проблем немає, — говорить Віктор Пилипишин.

Євген Романенко та Сергій Садовий нині на лікарняних.

4 лютого президент виніс догану меру Леонідові Черновецькому за те, що міськадміністрація працювала незадовільно щодо питання забезпечення житлом вкладників, які постраждали від афери "Еліти-Центру".

Зараз ви читаєте новину «Оголошено догани чотирьом керівникам районів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі