четвер, 26 липня 2007 07:02

Одесит підрізав ножем двох киян

У суботу о другій ночі 28-річний житель Одещини поранив ножем двох молодих киян. Сталося це поблизу Річкового вокзалу.

28-річний одесит відпочивав на Набережній разом із 25-річною співмешканкою-киянкою. Поблизу сиділа компанія з п"яти молодих жителів столиці.

— Бійка виникла, бо хтось із компанії образив жінку. Одесит з"ясовував стосунки, а потім побився з 23-річним киянином, який образив його попутницю. Під час бійки він двічі вдарив ножем одного киянина (в живіт і в лопатку). Коли на допомогу пораненому прибігли друзі, одесит ще вдарив ножем у руку іншого 20-річного чоловіка, — розповідає "ГПУ" Олександр Радкевич, 31 рік, представник Подільського райуправління міліції.

"Швидку" й міліцію викликали постраждалі, вони описали міліціонерам прикмети чоловіка, який їх поранив. Патрульні Подільського райуправління затримали підозрюваного на тій же Набережній за 15 хв. Чоловік повертався додому разом із жінкою.

— 28-річний одесит раніше був судимий за зберігання наркотиків. Проти нього порушено кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Затриманому загрожує від 5 до 8 років, — каже Олександр Радкевич.

Потерпілих доправили до лікарні швидкої медичної допомоги. Чоловіка з пораненою рукою виписали в неділю, другий досі лікує живіт у шпиталі.

Зараз ви читаєте новину «Одесит підрізав ножем двох киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі