субота, 18 вересня 2021 19:15

"Ocean Plaza, вимагаю пояснень" - чоловіка у лицарських обладунках не пустили в ТРЦ

"Ocean Plaza, вимагаю пояснень" - чоловіка у лицарських обладунках не пустили в ТРЦ
Блогер прийшов у ТРЦ в костюмі лицаря, зробленому з металу. Фото: скріншот з відео

У Києві охорона ТРЦ Ocean Plaza не впустила всередину українського блогера Антона Мурафу, який прийшов туди в лицарських обладунках.

Про це киянин повідомив в Instagram. Коли стався інцидент, не уточнив.

Охорона заявила, що чоловік не "проходить по дрес-коду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм із Алісією Вікандер покажуть на Одеському кінофестивалі

"Я не думав, що у XXI ст. все ще може бути дискримінація лицарів через зовнішній вигляд. Ocean Plaza, я вимагаю пояснень", – написав блогер.

На кадрах видно, що в обладунках чоловік зайшов на перший поверх ТРЦ і намагався пройти через металошукач. Пристрій одразу спрацював. Чоловік зробив ще кілька спроб, залишивши на столі телефон і ключі.

Після цього охорона повідомила, що на території торгового центру в такому вигляді перебувати не можна. Блогер був змушений покинути ТРЦ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мурафа Антон (@murafa)

На засіданні міськради Чорноморська на Одещині начальниця відділу культури Юлія Кристанова танцем привітала мера міста Василя Гуляєва з днем народження. Чиновниця була у костюмі балерини. Станцювала фрагмент "Лебединого озера". До виступу також приєднався чоловік у костюмі чумного лікаря.

Зараз ви читаєте новину «"Ocean Plaza, вимагаю пояснень" - чоловіка у лицарських обладунках не пустили в ТРЦ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі