неділя, 09 травня 2021 19:15

Новий парк на набережній Дніпра вразить киян: показали відео

Новий парк на набережній Дніпра вразить киян: показали відео
У Києві на набережній Дніпра з'явиться новий парк. Фото: КМДА

У Києві на Дніпровській набережній, у районі затоки Берковщина, облаштують парк для активного сімейного відпочинку.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

"На ділянці орієнтовною площею 7,55 га заплановано облаштування об'єктів рекреаційного призначення без капітального будівництва – дитячої зони, зони активних розваг, альтанок та інших збірно-розбірних конструкцій. Окрім цього, коштом інвестора виконають окремі роботи з благоустрою пляжу", – йдеться в повідомленні.

Для реалізації цього проєкту передбачений відповідний конкурс із залучення інвестора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хрещатику завирувало життя після локдауну: атмосферна фотодобірка

Замовником підготовчих робіт для проведення інвестиційного конкурсу є Київське інвестиційне агентство. Воно має розробити та погодити в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроєктні пропозиції.

Важливими умовами запланованого конкурсу є недопущення пошкодження наявних об'єктів благоустрою та заборона на знесення зелених насаджень.

На території столичного Гідропарку відкрили найбільший парк динозаврів в Україні. На відвідувачів чекає понад 100 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів та комах-велетнів.

Зараз ви читаєте новину «Новий парк на набережній Дніпра вразить киян: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі