четвер, 30 червня 2016 15:11

Ніну Матвієнко зробили "Почесним громадянином Києва"

Ніну Матвієнко зробили "Почесним громадянином Києва"
фото: Facebook.com

Під час засідання Київради мер столиці Віталій Кличко вручив відзнаку "Почесний громадянин Києва" співачці Ніні Матвієнко.

"Сьогодні ми виконуємо своє рішення і відзначаємо людей, яким присвоїли звання "Почесний громадянин міста Києва". Людей, які на це заслуговують. Які роблять нашу столицю і нашу країну кращою, душевнішою, патріотичнішою. Які прославляють Київ і Україну. Мені дуже приємно вручити таку відзнаку новій почесній громадянці Києва, яку ми всі дуже любимо, - Ніні Матвієнко", - сказав Віталій Кличко та вручив їй медаль.

Мер нагадав, що таке звання мають також Святослав Вакарчук і Джамала. Він пообіцяв нагородити їх окремо пізніше, бо зараз артисти не в Києві.

Ніна Матвієнко подякувала за нагороду.

"Я люблю своє місто, дбаю про нього. Бажаю вам бути людяними і руйнувати старі закоренілі схеми. Разом будемо робити наше місто прекрасним", - звернулася співачка до депутатів Київради.

Після цього Ніна Матвієнко заспівала у сесійній залі Київради пісню Квітки Цісик "Де ти тепер?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко наплутав з річницею та ім'ям Вакарчука

Нагадаємо: Джамала і Ніна Матвієнко стали почесними громадянками столиці ще 26 травня в День Києва.

Зараз ви читаєте новину «Ніну Матвієнко зробили "Почесним громадянином Києва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі