середа, 08 квітня 2020 23:32

Невідомі "замінували" Олександрівську лікарню, в якій лежать хворі на Covid-19

Невідомі "замінували" Олександрівську лікарню, в якій лежать хворі на Covid-19
В Києві "замінували" Олександрівську лікарню. Фото: РБК

У поліцію надійшла інформація про можливе мінування 10-го корпусу Олександрівської лікарні в Києві, де лікують хворих коронавірусом.

"Така інформація у нас є, зараз туди виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Коли закінчиться перевірка, як взагалі вона буде проходити, і чи буде евакуація, - я поки вам повідомити не можу", - повідомила прес-секретар поліції Печерського району Києва Оксана Тищенко, передає Укрінформ.

"За словами заявника, він заклав 5 кілограмів тротилу, і о 03:00 ночі станеться вибух", - повідомили в групі "Київ Оперативний" в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як лікарі й медсестри добираються на роботу в умовах карантину

Нагадаємо, по всій Україні встановлюють блокпости, відповідно до завдань Кабміну. Контрольні пункти доручили облаштувати між усіма областями на період карантину. На контрольно-пропускних пунктах чергують працівники Нацполіціі України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Держпродспоживслужби, нацгвардійці і медики.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі "замінували" Олександрівську лікарню, в якій лежать хворі на Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі