середа, 31 жовтня 2007 07:05

Неподалік "України" вдень побили іноземців

27 жовтня під універмагом "Україна", що на пл. Перемоги в центрі міста, побилися семеро іноземців та четверо місцевих молодиків.

Зі слів свідків, конфлікт виник через пляшку пива. Коли  іноземець виходив до універмагу, випадково зачепив пляшку, що стояла на парапеті підземного переходу. Пиво пролилося на одяг киянина. Гості з Перу хотіли порозумітися з місцевими. Розмовляли іноземною. Завершилося все сваркою та бійкою.

— Ми патрулювали територію, побачили якусь метушню на площі. Один потерпілий лежав на тротуарі. Розборонили хлопців, вони пручалися. Українці були напідпитку. На киянах — жодних слідів побоїв. Лише в одного була порвана штанина, — згадує Олександр Сидорчук, молодший інспектор Шевченківського відділу Державної служби охорони.

Під час бійки 26-річний перуанець Хосе знепритомнів. Це сталося після того, як чоловіка збили з ніг. Він упав і розбив голову об кам"яну плитку.

— Подивіться, як у Хосе розпухла права щока. Так сильно пошкодив голову! Що ж буде? — хвилюючись, кричав російською Патрік, 26 років, знайомий постраждалого. Хосе шпиталізували. Відомо, що іноземці навчаються в Києві. З ними була дівчина.

Бійку спровокували 21-річні кияни Федір Євген, Микола, 19 років, та Ігор, 22 роки. Двоє з них живуть неподалік місця пригоди, на просп. Перемоги. Хлопців затримали та доправили до Шевченківського райвідділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «Неподалік "України" вдень побили іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі