середа, 02 грудня 2020 19:15

Назвали вартість новорічного декорування Офісу президента

Назвали вартість новорічного декорування Офісу президента
У поточному році придбання ялинок не передбачене. Фото: Офіс президента України

На новорічний декор для оформлення приміщень Офісу президента цьогоріч запланували витратити близько 40 тис. грн.

Про це розповіли в управлінні адміністративними будинками Державного управління справами.

"Кошти передбачені на закупівлю додаткових новорічних іграшок і аксесуарів, електричних гірлянд та новорічних композицій", — йдеться у відповіді на запит "УНН".

У приміщеннях Офісу президента, державних резиденціях на вул. Грушевського, 5-А (Маріїнський палац) та вул. Грушевського, 22 заплановане встановлення 4 штучних ялинок висотою від 2 до 5 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість зірки - капелюх чарівника: на головній ялинці країни вже красується верхівка

Також планують встановити орієнтовно 12 штучних ялинок висотою 1-2 м у службових приміщеннях Офісу.

У відомстві наголосили, що усі зазначені новорічні ялинки використовуються за призначенням впродовж багатьох років. У поточному році їх придбання не передбачене.

На новорічний декор для приміщень Офісу президента у 2019 році витратили майже 123 тис. грн - закупівля штучної новорічної ялинки, новорічних іграшок, аксесуарів, тощо. Також витратили понад 25 тис. грн на послуги зі встановлення та дизайнерського оформлення новорічних ялинок у державних резиденціях Офісу.

Центр Києва авктивно чепурять до новорічних свят. Учора, 1 грудня, на вул. Богдана Хмельницького встановлювали новорічну гірлянду. Святкова ілюмінація на тросових розтяжках розташована над проїжджою частиною.

Зараз ви читаєте новину «Назвали вартість новорічного декорування Офісу президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі