середа, 13 липня 2011 16:26

Наступниця Довгого живе у квартирі за мільйон доларів

Наступниця Довгого живе у квартирі за мільйон доларів

Секретар Київради Галина Герега, яка зайняла це крісло після відставки Олеся Довгого, живе в квартирі вартістю близько мільйона доларів.

Квартира знаходиться на 19-му поверсі елітного будинку на Печерську, буквально по сусідству з будинком, де прописаний мер Леонід Черновецький, пише газета "Сегодня".

Сусіди кажуть, що живе спікер у чотирикімнатній квартирі площею 189 кв. м. За житлом щоденно доглядають дві домробітниці. Квартплата за таку квартиру складає приблизно 800 гривень на місяць. І це не рахуючи опалення, води та електроенергії.

Вартість такого житла в столиці близько $ 1 млн.

"Якщо квартира з гарним дизайнерським ремонтом, красивою імпортними меблями, сантехнікою, то ціна - $ 1 млн і більше. Якщо без ремонту, то тільки за місце попросять $ 500 тисяч", - сказала ріелтор компанії "САН" Анастасія Наконечна.

Сама Галина Герега говорить, що квартиру на Кловському узвозі вона орендує. Оренда великої квартири в будинку на Кловському коштує близько $ 3-4 тис. на місяць.

"Я прописана на Героїв Сталінграда. Але коли син вчився у ліцеї в центрі, то дуже багато часу йшло, щоб вранці по пробках добиратися до школи. Ми орендували квартиру ближче", - розповіла вона.

Є у сім'ї й свій заміський будинок. Він знаходиться в селищі Бортничі. Неподалік від котеджу Гереги - садиба покійного екс-міністра транспорту Георгія Кірпи, а також співаючого ректора Михайла Поплавського.

"Зараз влітку ми воліємо жити в заміському будинку в Бортничах. Побудували його 4 роки тому, він дерев'яний, я сама брала участь у його будівництві, пройшла всі етапи і тепер знаю, як потрібно будувати будинок", - розповіла спікер Київради.

До слова, вчора околиці цього селища затопило. Як розповідали місцеві жителі, вода доходила навіть по коліно, курей та собак доводилося в буквальному сенсі рятувати.

Зараз ви читаєте новину «Наступниця Довгого живе у квартирі за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі